Om oss

iVerdi, et selvstendig og uavhengig programvarehus i fronten av takst- og eiendomsbransjen. Med mange års erfaring utvikler vi IVIT, et toppmoderne fagsystem som brukes av de fleste takstforetak i Norge og av eiendomsmeglere for å nå et bredt nettverk av takstingeniører. IVIT står sentralt i behandling av mer enn 80% av alle boligsalgene i Norge, noe som understreker vår markedsledende posisjon.

Ledende teknologiselskap i takst- og eiendomsbransjen

iVerdi er ledende innen fagsystemer for takst- og eiendomsbransjen i Norden. Med IVIT får takstingeniører et brukervennlig verktøy som gir veiledning, og effektiviserer arbeidsdagen.

Vårt mål er å støtte hele kundereisen, fra ordreinnhenting til kommunikasjon med megler, boligselgere og tredjepartsleverandører, og vi samarbeider tett med interesseorganisasjoner, statlige organer og forsknings- og utviklingsmiljøer for å sikre en trygg og smart bolighandel.

Hvert år produseres over 100.000 takstrapporter i IVIT, noe som gir verdifull data som kan for eksempel brukes til å foreslå vedlikeholdsplaner og energibesparende tiltak for boligeiere. IVIT er markedsleder blant norske takstingeniører, og vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle og styrke denne posisjonen.

Vårt lederteam

iVerdi Line Gunnarrud

Line
Gunnarrud

COO
iVerdi Cecilie Haug

  Cecilie
  Haug

  CPO
  iVerdi Nina Kormilitzine

   Nina
   Kormilitzine

   CCO
   iVerdi Arnhild Schia

    Arnhild
    Schia

    CEO

    Interessert i å lære mer?

    Vi viser deg gjerne hvordan våre løsninger kan forenkle din arbeidsdag.